Federace strojvůdců opět zavítala do Pars nova

Šumperk, 30. května 2012 - Již třetí setkání s Federací strojvůdců ČR proběhlo v úterý 29. května 2012 v areálu firmy Pars nova. Po dvou letech se na půdu společnosti vrátil prezident FSČR Jindřich Hlas, kterého doprovázeli členové prezídia Petr Čechák a Jaroslav Vincour a také někteří strojvedoucí.

Vedení společnosti Pars nova v čele s generálním ředitelem a předsedou představenstva Tomášem Ignačákem představilo zástupcům FSČR aktuální výrobní program a strategii společnosti. Na tuto prezentaci navázala rozsáhlá diskuse, ve které zazněly informace a argumenty prospěšné jak pro Pars nova jako výrobce vozidel, tak i pro zástupce FSČR, kteří na vozidlech slouží. Součástí programu byla i prohlídka výrobních hal firmy Pars nova a jednotlivých vyráběných vozidel. Hosté tak mohli vidět modernizaci třetí série Regionov, modernizace a opravy lokomotiv či výrobu řídících vozů řady 961.

Hlavním výsledkem letošního setkání zástupců FSČR a vedení společnosti Pars nova je potvrzení, že obě strany mají i nadále zájem pokračovat ve spolupráci, na jejímž dalším rozvoji budou intenzivně pracovat.