Soutěž „Namaluj vláček“ má své vítěze

V sobotu 6. června byly na dětském dnu v Pars nova představeny vítězné obrázky soutěže „Namaluj vláček“, které nakreslily děti našich zaměstnanců.

„Velmi nás překvapilo, jak jsou děti šikovné, některé obrázky jsou opravdu nádherné a vítězové se vybírali těžce,“ usmívá se personální ředitelka Lucie Novotná, když ukazuje nejlepší malby.

V muzejním pantografu, který byl na dětský den připraven k prohlídce, připravili pracovníci Pars nova výstavu všech obrázků včetně těch oceněných. Navíc si každé dítko, které nestihlo odevzdat obrázek do soutěže, mohlo namalovat v pantografu i svůj vláček. Byly tam připraveny výkresy, pastelky a fixy a malá odměna za každý hotový obrázek. Pravda, podmínky byly trochu nepohodlné, malovalo se na sedadlech a ve vlaku bylo horko, ale to děti neodradilo a na výstavě tak přibývaly další a další obrázky vlaků, vláčků i tramvají.

Všem účastníkům soutěže moc děkujeme a vítězům blahopřejeme. Napřesrok se budeme těšit na pokračování soutěže a na další vaše obrázky.