Zaměstnanci si poměřili síly na 7. ročníku Turnaje Pars nova a.s. v malé kopané

V sobotu 6. června se konal na s Parsem sousedícím Tyršově stadionu již 7. ročník Turnaje Pars nova a.s. v malé kopané. Zúčastnilo se ho celkem pět mužstev.

Sobotní počasí přálo dětem, které trávily dopoledne na atrakcích v areálu Pars nova. Bohužel horký den vnímali jinak účastníci fotbalového turnaje na futsalovém hřišti na Tyršově stadionu. Bylo opravdu neúnosné horko. O to větší obdiv sklízely výkony jednotlivých hráčů i výsledky mužstev.

Letošní ročník byl pojat „v interním duchu“. Turnaje se oproti tradici z posledních let neúčastnili mužstva z dalších společností, ale jen ze zaměstnanců Pars nova, buď smíšená, nebo představující jednotlivé úseky. Nakonec se sešla přibližně padesátka hráčů a v diváckém poli se, od ráno do zhruba 14. hodiny odpolední, vystřídala skoro stovka fanoušků. Příjemná sportovní atmosféra a soutěživý duch se projevil i v průběhu jednotlivých utkání a tak se měli diváci na co dívat, co obdivovat a o čem si povídat.

Děkujeme organizátorům, všem hráčům i divákům za příjemnou zábavu a těšíme se příští rok na viděnou!